Στο διάστημα από τις 05 ως τις 20 Αυγούστου θα εκτελούνται μόνο παραγγελίες για χαρτί, με παραλαβή από το κατάστημα, κατόπιν συνεννοήσεως. Οι υπόλοιπες παραγγελίες, θα εκτελεστούν μετά τις 23 του μήνα.Καλές διακοπές!

Αριθμομηχανή Olivetti Summa 301 με χαρτοταινία

Αριθμομηχανή με κρουστικό εκτυπωτή SUMMA 301

Ο μικρότερος συγγραφέας της σειράς: ελαφρύς, βολικός για μεταφορά, με οθόνη 12 ψηφίων και μονόχρωμο εκτυπωτή με κρούση. Ιδανικό για τη διεξαγωγή οικονομικών υπολογισμών, μετατροπών νομισμάτων και υπολογισμού του επιτοκίου, σε πλήρη κινητικότητα. Εξασφαλίζει χαμηλή και αποδοτική κατανάλωση χάρη στη λειτουργία ύπνου και παράγεται λαμβάνοντας υπόψη το περιβάλλον γύρω μας: Το Summa 301 είναι στην πραγματικότητα μέρος της σειράς ECO-FRIENDLY της Olivetti: τεχνολογικά προηγμένοι, λειτουργικοί και φιλικοί προς το περιβάλλον υπολογιστές.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ψηφία οθόνης12
Διαστάσεις αριθμομηχανής97.7x191x42mm
Ενέργεια λειτουργίαςΡεύμα
Διαθέσιμα Χρώματαμαύρο
Εκτύπωσηκρουστική
Επιπλέον χαρακτηριστικά αριθμομηχανήςΟικονομικός υπολογισμός: Σύνολο, τόκος, μήνα, πληρωμή. Υπολογισμός του ΦΠΑ. Υπολογισμός της σήμανσης (MU). Μετατροπή νομίσματος ποσοστό. 3 κλειδιά στη μνήμη. 4 βασικές λειτουργίες. Λειτουργία αναστολής λειτουργίας επιλογής. Ανώτερη στρογγυλοποίηση, 5/4, χαμηλότερη. Τα δεκαδικά ψηφία Α, 0, 2, 3, 4, F. Fin / Calc.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha

Δεν υπάρχουν ερωτήματα για αυτό το προϊόν.

Ρωτήστε μας

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!

Αριθμομηχανή Olivetti Summa 301 με χαρτοταινία

  • Προβολές: 12
  • Κατασκευαστής: OLIVETTI
  • Κωδικός Προϊόντος: SUMMA 301
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή
  • 37,20€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 30,00€